Når du flytter ud af dit opbevaringsrum | Shurgard

Covid-19 opdatering: Shurgards kontorer og telefoner er åbne. Du kan fortsat leje opbevaringsrum uden fysisk kontakt. Adgangstider til opbevaringsrum er uændret. Læs mere »

✓ Første måned leje 1 kr * ✓ Gratis reservation og opsigelse ✓ Intet depositum
FOR EVERY MOVE IN LIFE
Menu Luk menu
Giv os dit telefonnummer, så ringer vi tilbage til dig.
Ved at oplyse din e-mailadresse accepterer du, at vi må kontakte dig via e-mail.
Giv os dit telefonnummer, så ringer vi tilbage til dig.
Mange tak! Vi ringer tilbage til dig i løbet af et døgn.
Der er sket en intern serverfejl. Prøv venligst igen senere!

Når du flytter ud af dit opbevaringsrum

Når flytningen til dit nye hjem eller istandsættelsen er veloverstået, er det tid til at fejre dette. Men det er også tid til at flytte dine ting ud af dit opbevaringsrum. Her er det, du skal vide om at flytte ud af dit rum:

Opsig dit rum

Du skal have opsagt dit rum skrifteligt mindst 15 dage, inden du flytter ud af rummet. Så glem endelig ikke at sende et brev eller en e-mail til os om dine planer. Vi skal have modtaget din opsigelse inden den 15. i måneden.

Tøm og fej dit rum

På flyttedagen skal du fjerne alle dine ejendele fra dit rum og feje rummet.

Vi inspicerer rummet for at være sikre på, at du ikke har glemt noget, og vi tjekker også, at rummet er i ligeså god stand, som da du i sin tid overtog det.

Hvis du beslutter dig for, at der er nogle af dine ejendele, du ikke længere ønsker at beholde, så vær venlig ikke bare at lade disse stå. Vi kan nemlig desværre ikke smide ting ud for dig.

Fjern låsen

Din lås tilhører dig, og du er den eneste, der har nøglen til den, så sørg for at tage den med dig – du får måske brug for at bruge den igen. Hvis du efterlader dit rum i låst tilstand, vil vi gå ud fra, at du stadig lejer det.

Fortæl det til personalet på anlægget

Til allersidst skal du lade personalet på dit anlæg vide, at dit rum er tomt, så det kan blive inspiceret. Når personalet er tilfreds med rummets tilstand, vil vi officielt afslutte din kontrakt, og du vil ikke længere være lejer. Men vi håber, at du vil gøre brug af os igen, hvis du endnu en gang skulle få brug for at opmagasinere nogle ting.

Hvad hvis jeg ændrer mening?

Hvis din istandsættelse tager længere tid, end du havde forventet, eller at du ikke kan få alle dine møbler til at passe i det nye hjem, så vil du måske gerne alligevel fortsætte med at leje dit opbevaringsrum. Det er overhoved ikke noget problem. Du skal blot lade os vide det ved enten at e-maile eller ringe til vores personale på dit Shurgard anlæg.

Det kan også være, at du gerne vil flytte til at mindre rum. Vi kræver ikke noget flyttegebyr. Tag blot en snak med personalet på dit Shurgard anlæg. De vil rådgive dig om hvilken rumtype og rumstørrelse, der passer bedre til dig, og vil hjælpe dig med at organisere dit nye rum.

Er du klar til at reservere dit opbevaringsrum? Nogle rum koster kun 1 kr. for den første måneds leje*

Find et lagerhotel nær dig (postnummer eller by)

Tal med en af vores eksperter angående dine opbevaringsbehov. Ring GRATIS til os på tlf.: 80 71 80 27

* Tilbudsbetingelser
Den faktiske størrelse svarer evt. ikke til den anslåede størrelse. Se derfor rummet efter, inden du lejer det.
Feefo Trusted Merchant  Fedessa