BEDSTE PRIS. BEDSTE SERVICE.
Ring gratis 80-71 80 27  
Menu Luk menu

Pakketips

Hos Shurgard Self Storage vil vi gerne give dig en god oplevelse med opmagasinering. Nedenfor får du alle nødvendige oplysninger om, hvordan du pakker dine ejendele som en professionel.

Som ægte opmagasineringsekspert kan Shurgard også hjælpe dig med professionelle flyttekasser og pakkematerialer såsom ekstra store kasser, garderobekasser, glasindelere, tape, bobleplast, madrasposer og silkepapir….

For at købe vores flyttekasser og pakketilbehør skal du bare finde et Shurgard-lagerhotel tæt på dig.

Brug den rigtige kasse

Du vil typisk få brug for fire små flyttekasser for hver stor flyttekasse. Brug de små kasser til tunge ting, f.eks. bøger eller tallerkner; de store kasser til lettere ting, f.eks. sengetøj, lagner og linned.

Brug den rigtige kasse

Lad være med at overfylde

Pakkede kasser må ikke veje mere, end at du nemt kan løfte dem. Og du vil også gerne være sikker på, at kasserne bliver ved med at være "firkantede" og ikke buler ud på toppen eller i siderne, så du kan holde dem stabile, når du stabler dem.

Lad være med at overfylde

Mærkater, mærkater, mærkater

Brug en tyk sort tusch til at markere indholdet i hver kasse. Du har ikke lyst til at gætte på indholdet med alle kasser åbne ud over hele gulvet.

Mærkater, mærkater, mærkater

Denne side op

Marker tydeligt på kasserne, der altid skal håndteres og stables med en bestemt side opad - særligt genstande som glas, billedrammer og lamper, der ellers nemt kan blive beskadiget.

Denne side op

Det er ikke affald

Medmindre du bruger affaldsposer til opbevaring af ting! Plastikposer bliver mast, vredet, revet, og hvad værre er - fulde af mug pga. manglende ventilation. Brug flyttekasser og ordentligt flyttetilbehør for at få et professionelt resultat.

Det er ikke affald

Tape gør en forskel

Pakketape i god kvalitet er af afgørende betydning. Du ved, at du har købt det hos Shurgard, når det bliver siddende på!

Tape gør en forskel

Hæng det op

Du opbevarer ikke dit bedste tøj i en bunke derhjemme, så hvorfor smide dem i en kasse her. Brug garderobekasser med ophæng. De fungerer også fint til lagner og andre materialer, der har brug for lidt kærlig pleje og plads til at ånde.

Hæng det op

Tænk småt

Mange opbevarede ejendele kan gøres mindre, særligt sengerammer. Saml rammerne med et par omgange tape (brug den ikke-klæbende side, så du slipper for taperester); læg skruer i plasticposer og tape dem fast til rammen.

Tænk småt

Er du klar til at reservere dit opbevaringsrum? Nogle rum koster kun 1 kr. for den første måneds leje*

Reserver online og spar op til 25% hver måned* Tidsbegrænset tilbud
Find et lagerhotel nær dig (postnummer eller by)

Tal med en af vores eksperter angående dine opbevaringsbehov. Ring GRATIS til os på tlf.: 80 71 80 27

Feefo Trusted Merchant  Fedessa
Giv os dit telefonnummer, så ringer vi tilbage til dig.
Mange tak! Vi ringer tilbage til dig i løbet af et døgn.
Der er sket en intern serverfejl. Prøv venligst igen senere!