BEDSTE PRIS. BEDSTE SERVICE.
Ring gratis 80-71 80 27  
Menu Luk menu

Opbevaringstips

Shurgard Self Storage vil gerne have, at du får en rigtig god opbevaringsoplevelse. Her er nogle tips til, hvordan man trinvist håndterer opmagasineringsprocessen. Vi er sande opbevaringseksperter og kan derfor hjælpe dig med alle dine opbevaringsbehov.

Lav et kort!

Der er ikke brug for skjulte skatte her. Lav en simpel tegning som denne, der viser placeringen af alle de ting, du bare skal finde igen. Sæt den op på væggen, og brug din hukommelse til andre ting.

Lav et kort!

Del. Og hersk.

Sørg for, at der er fri passage ned gennem dit opbevaringsrum ved at placere dine ting langs væggen. Ja, du får helt sikkert brug for at gå ned i den bagerste del igen - for at få fat i den der dims, der passer til den der dippedut.

Del. Og hersk.

Placer dig "forrest" hos os

Det betyder, at du skal planlægge at stille de ting, du bruger tit, FORREST i dit opbevaringsrum. Men det gør du selvfølgelig også! Vi ville bare lige nævne det…

Placer dig 'forrest' hos os

Tænk i "stabling" når du pakker

Få så meget som muligt ud af pladsen ved at stable op til loftshøjde! For at sikre dette skal du pakke de tunge genstande i bunden af kasserne for at sikre et stabilt fundament, derefter placere de tungeste kasser i bunden af stablen. Sådan!

Tænk i 'stabling' når du pakker

For højt at nå, galt kan gå

Det kan kun gå galt, hvis du forsøger at række højere op, end du kan nå. Stil en trappestige i dit opbevaringsrum, så du kan nå genstande, der er opbevaret over hovedhøjde. Så slipper du for lyden af banden og svovlen, når du opholder dig inde i dit opbevaringsrum.

For højt at nå, galt kan gå

Optimeringsværktøjer

Opbevaring af basisværktøj som f.eks. en skruetrækker, en hammer, en knibtang og en hobbykniv i nærheden kan betale sig, når aftagelige dele skal flyttes. F.eks. når du skal tage bordbenene af for at få bordet til at fylde det halve.

Optimeringsværktøjer

Hvis væggene kunne tale…

Så ville de sige: "Velkommen til de nye kasser", men kunne I måske overlade et par cm til os". Alle sameksisterer i fordragelighed, hvis du holder afstand til væggene og dermed sikrer god luftcirkulation.

Hvis væggene kunne tale…

Genanvendelse af det tomme køleskab

Udnyt al den gode plads til, hvad der nu måtte passe ind. Vi foretrækker selv bøger og cd'er. Bare lad døren stå på klem, så der er luftcirkulation. Din mælk behøver aldrig at få det at vide…

Genanvendelse af det tomme køleskab

Klædt på til succes

Det viser sig, at dette også gælder senge og møbler. Dæk og overdæk med beskyttelsesmaterialer, der er specielt beregnet til at sikre opbevaringen af dine ting, så de forbliver i perfekt stand.

Klædt på til succes

Affald

Opbevarer du tomme affaldsspande? Og hvad med skovle, slanger og haveudstyr? Smid dem ud til fordel for et ryddeligt opbevaringsrum og mere plads til andre ting!

Affald

Færre dampe

Tøm benzintanke på græsslåmaskiner, ukrudtsmaskiner, og bladblæsere inden opbevaring. Når du fjerner ubehagelige dampe, slipper du for at blive sur over, at dit egetræsskab lugter som en græsslåmaskine. Hold det i god stand.

Færre dampe

Brug os som naboer

Smut over til vores mand på kontoret for at låne en trolley, så bliver det så nemt at flytte de tunge ting. Du kan jo give ham et stykke kage, hvis du har lyst. Chokolade er altid godt.

Brug os som naboer

Er du klar til at reservere dit opbevaringsrum? Nogle rum koster kun 1 kr. for den første måneds leje*

Reserver online og spar op til 25% hver måned* Tidsbegrænset tilbud
Find et lagerhotel nær dig (postnummer eller by)

Tal med en af vores eksperter angående dine opbevaringsbehov. Ring GRATIS til os på tlf.: 80 71 80 27

Giv os dit telefonnummer, så ringer vi tilbage til dig.
Mange tak! Vi ringer tilbage til dig i løbet af et døgn.
Der er sket en intern serverfejl. Prøv venligst igen senere!
Feefo Trusted Merchant  Fedessa