BEDSTE PRIS. BEDSTE SERVICE.
Menu Luk menu
Find et lagerhotel nær dig
eller

Shurgard lagerhoteller nær dig

Opmagasiner for at få ryddet op

Får alle dine ejendele dit hjem til at føles småt? Er du ved at blive helt overvældet af alle dine ting? Hvis svaret er ja, så er det tid til at få ryddet op.

Dette behøver dog ikke være svært, hvis du gør brug af opmagasinering. Opmagasinering giver dig et trygt sted at opbevare dine ting, så længe du har brug for det.

Hvorfor rydde op?

  • Du har fået nok af alle de mange ting: Har du ikke nok plads, fordi du er omgivet at ting og sager, du ikke bruger for tiden?  Opmagasiner dem, og du vil føle dig frigjort. 
  • Du er i gang med at sælge dit hjem: Du vil måske gerne have ryddet op, så at din bolig ser super ud, når potentieller købere kommer for at se den? At få rum til at føles større ved at opmagasinere nogle af dine ting kan hjælpe til med at få solgt boligen. 
  • Du skal flytte til noget mindre: Du vil gerne flytte til noget mindre, men tanken om at skulle skille dig af med familiens elskede ting og sager er ikke til at holde ud? Der er ingen grund til at skille dig af med noget, du ikke vil af med, så opmagasinerer tingene i stedet for.
Find et lagerhotel nær dig (postnummer eller by)

Vi kan tilbyde dig:

  • Adgang 7 dage om ugen, så du kan hente dine ting, hvornår du end vil – brug dit opmagasineringsrum som et ekstra hjem for dine ejendele.
  • Fred og ro i sindet i visheden om, at dine ejendele har det trygt og godt hos os takket være vores overvågningskameraer, den personlige adgangskode og din private nøgle.
  • Total fleksibilitet med hensyn til om du ønsker at opbevare dine ting i lang tid eller kun i kort tid, mens du får ordnet det, du skal ordne.
  • Flyttekasser, bobleplast samt alt andet, som du har brug for, for at indpakke dine ejendele og beskytte dem under opbevaringen.

Er du klar til at reservere dit opbevaringsrum? Nogle rum koster kun 1 kr. for den første måneds leje*

Find et lagerhotel nær dig (postnummer eller by)

Tal med en af vores eksperter angående dine opbevaringsbehov. Ring GRATIS til os på tlf.: 80 71 80 27

Giv os dit telefonnummer, så ringer vi tilbage til dig.
Ved at oplyse din e-mailadresse accepterer du, at vi må kontakte dig via e-mail.
Giv os dit telefonnummer, så ringer vi tilbage til dig.
Mange tak! Vi ringer tilbage til dig i løbet af et døgn.
Der er sket en intern serverfejl. Prøv venligst igen senere!
* Tilbudsbetingelser
Den faktiske størrelse svarer evt. ikke til den anslåede størrelse. Se derfor rummet efter, inden du lejer det.
Feefo Trusted Merchant  Fedessa