BEDSTE PRIS. BEDSTE SERVICE.
Menu Luk menu
Find et lagerhotel nær dig
eller

Shurgard lagerhoteller nær dig

Opmagasinering når du istandsætter eller renoverer

Når du istandsætter eller renoverer dit hjem, kan du måske være nødt til at bo i kaos i ugevis eller måske selv i månedsvis, mens arbejdet bliver gjort. Hvorfor ikke gøre tingene nemmere for dig selv og opmagasiner nogle af dine møbler og ejendele? Det giver mening.

Det giver mening at opmagasinere, når du går i gang med at istandsætte dit hjem

 • Det sørger for, at dine møbler og andre ting ikke bliver beskadiget: De bliver ikke væltede, ridsede eller på anden måde skadet.
 • Det giver håndværkerne plads til at arbejde: Det er nemmere for håndværkerne at få klaret jobbet ordentligt, hvis der er plads til at bevæge sig rundt.
 • Du har plads til dig selv: Du er ikke nødtil at være omgivet af ting fra de rum, hvor der bliver arbejdet.
 • Det gør det nemmere at male og tapetsere: Du skal ikke hele tiden flytte rundt på tingene eller tildække alle dine ejendele.
 • Du kan få ryddet op: Du kan sortere dine ting og kun flytte de af dem tilbage, som passer til den nye stil.
 • Det gør dig fleksibel: Hvis håndværkerne ikke er klar til de nye hvidevarer, det nye køkken eller det nye badeværelse, som du har bestilt, så har du et sted at opbevare tingene, indtil håndværkere er klar.
Find et lagerhotel nær dig (postnummer eller by)

Sådan her kan Shurgard hjælpe dig

 • Opbevar ting så længe, du har brug for det: Istandsættelsesprojekter går ofte over tiden. Hos Shurgard kan du opbevare dine ting i så kort eller i så lang tid, som du har behov for.
 • Du kan få lige præcis så meget eller så lidt plads, som du har brug for: Om du istandsætter blot et enkelt værelse eller hele huset, så har Shurgard et rum af præcis den rette størrelse.
 • Du har adgang til alle de ting, du måske har brug for, alle ugens 7 dage. 
 • Det er nemt at læsse af og på: Bare kør hen til en af de brede læsseramper og flyt tingene ind eller ud ved hjælp af en af vores vogne.
 • Du kan få fat i alt, hvad du har brug for, for at kunne pakke dine ting sikkert ned: Flyttekasser, bobleplast og tape findes på vores lagerhoteller.

Hvorfor så vælge Shurgard?

Vi ved, at du har nok om ørene, når du er i gang med at istandsætte, så derfor gør vi opmagasineringsdelen så nem som overhoved mulig for dig.

 • Du kan reservere plads online – det kan godt være at prisen på istandsættelsen bliver lidt dyrere, end du havde regnet med, men det gør prisen på opmagasinering hos os derimod ikke. Når du reserverer online får du samtidig både prisen samt eventuelle særlige tilbud at se. 
 • Du skal ikke betale noget depositum – vi ved, at du allerede har nok at skulle betale for, når du er i gang med at renovere eller istandsætte.
 • Dine ejendele har det trygt, godt – det er kun dig, der har adgang til dit rum. Du får din egen personlige adgangskode, og alle vores lagerhoteller er sikrede ved hjælp af kameraovervågning.

Er du klar til at reservere dit opbevaringsrum? Nogle rum koster kun 1 kr. for den første måneds leje*

Find et lagerhotel nær dig (postnummer eller by)

Tal med en af vores eksperter angående dine opbevaringsbehov. Ring GRATIS til os på tlf.: 80 71 80 27

Giv os dit telefonnummer, så ringer vi tilbage til dig.
Ved at oplyse din e-mailadresse accepterer du, at vi må kontakte dig via e-mail.
Giv os dit telefonnummer, så ringer vi tilbage til dig.
Mange tak! Vi ringer tilbage til dig i løbet af et døgn.
Der er sket en intern serverfejl. Prøv venligst igen senere!
* Tilbudsbetingelser
Den faktiske størrelse svarer evt. ikke til den anslåede størrelse. Se derfor rummet efter, inden du lejer det.
Feefo Trusted Merchant  Fedessa