Opmagasinering og opbevaring til virksomheder | Shurgard
✓ Første måned leje 1 kr * ✓ Gratis reservation og opsigelse ✓ Intet depositum
FOR EVERY MOVE IN LIFE
Menu Luk menu
Giv os dit telefonnummer, så ringer vi tilbage til dig.
Ved at oplyse din e-mailadresse accepterer du, at vi må kontakte dig via e-mail.
Giv os dit telefonnummer, så ringer vi tilbage til dig.
Mange tak! Vi ringer tilbage til dig i løbet af et døgn.
Der er sket en intern serverfejl. Prøv venligst igen senere!

Opbevaring gør det nemmere at komme videre med dit firma.

responsive image
Find et lagerhotel nær dig
Indtast postnummer eller by

Erhvervsopbevaring

Opmagasinering kan hjælpe virksomheder på mange forskellige måder i mange forskellige situationer – så husk på os.

 • Varelager: Hvor du end sælger dine produkter, gøres det nemmere, hvis du har opmagasineret dit varelager.
 • Sæsonsvarer: Hvis din virksomhed har ekstra travlt på bestemte tidspunkter af året, kan du leje vores opbevaringsrum i disse ekstra travle perioder.
 • Når kontoret skal flytte eller istandsættes: Vi tilbyder også korte opbevaringsmuligheder, hvis dit kontor skal flytte.
 • Arkivkasser: Virksomheder er forpligtede til at opbevare bilag i flere år. Opmagasinering kan være løsningen.
 • Udstillingsmaterialer og reklamedisplays: Hvis din virksomhed ofte er på fagmesser, har du sandsynligvis en hel del udstillingsmateriale. Opbevar disse trygt og godt i et opbevaringsrum, når du ikke har brug for dem.
 • Udstyr og arbejdsredskaber: Om du nu er vvs-mand, elektriker eller gartner, vil du erfare, at vores opbevaringsrum er ideelle til at opbevare redskaber og udstyr i.  Og det frigør plads derhjemme. 

Shurgard´s fleksibilitet hjælper din virksomhed med at fungere godt

 • Vælg den rumstørrelse, du har brug for: Uanset om du blot har nogle få flyttekasser eller en lastbil fuld af udstyr, eller noget midt i mellem, så har vi et opbevaringsrum af den rette størrelse til dig og din virksomhed.
 • Adgang når du har brug for det: Du arbejder måske ikke altid fra kl. 09:00 til kl. 17:00 og det gør vi heller ikke. Du kan altid få hurtigt fat i noget, for du har adgang til dit opbevaringsrum mellem kl. 05:30 og kl. 22:00 alle ugens 7 dage.
 • Korte eller længerevarende opbevaringsmuligheder: Uanset om du blot skal flytte dine ting i et par dage, mens kontoret bliver istandsat, eller du har brug for længerevarende opbevaring for dit varelager eller værktøj, kan du leje et opbevaringsrum i lige så lang eller i så kort tid, som du har brug for.
 • Skift til et større eller mindre opbevaringsrum, når du har brug for det: Som din virksomhed vokser, kan du skifte til et opbevaringsrum, der passer bedre til dine behov, uden at skulle betale noget flyttegebyr.
 • Det er nemt at læsse af og på: Du kan køre direkte op til dit opbevaringsrum og bruge vores læsseramper og vogne til at flytte dine ting. Nogle rum har adgang for køretøjer.

Hvorfor så vælge Shurgard

 • Du kan reservere plads online - oplysning om alle de ledige rum samt priser findes online, inklusiv eventuelle særlige tilbud. Du kan reservere et rum direkte på vores webside.
 • Du skal ikke betale noget depositum – vi har fuld forståelse for, at du har nok af udgifter, når du er under uddannelse.
 • Dine varer, produkter, dokumenter eller udstyr har det trygt og godt – det er kun dig, der har adgang til dit rum. Du får din egen personlige adgangskode, og alle vores lagerhoteller er sikrede ved hjælp af kameraovervågning.

Er du klar til at reservere dit opbevaringsrum? Nogle rum koster kun 1 kr. for den første måneds leje*

Find et lagerhotel nær dig (postnummer eller by)

Tal med en af vores eksperter angående dine opbevaringsbehov. Ring GRATIS til os på tlf.: 80 71 80 27

* Tilbudsbetingelser
Den faktiske størrelse svarer evt. ikke til den anslåede størrelse. Se derfor rummet efter, inden du lejer det.
Feefo Trusted Merchant  Fedessa