BEDSTE PRIS. BEDSTE SERVICE.
Ring gratis 80-71 80 27  
Menu Luk menu

Shurgard Self-Storage i Roskilde

Roskilde er ikke blot et vigtigt erhvervs- og uddannelsescentrum i Region Sjælland. Roskilde er kendt for sine mange seværdigheder, kultur og forskerparker og er et skønt sted at bo, arbejde, studerer og besøge. Dette betyder dog desværre også, at det kan være småt med opbevaringsplads.

Hvis du mangler et sted til nogle af dine personlige ejendele, eller hvis din virksomhed har brug for mere plads, så tag et kig hos Shurgard. Vi kan byde på tørre, rene og sikre opbevaringsrum med rimelige priser.

Vælg et af vores lagerhoteller i Roskilde for at få en pris

Reserver online og spar op til 25% hver måned*
Tidsbegrænset tilbud

Hvorfor så vælge Shurgard?

  • Nem adgang: Vores Roskilde lagerhotel har en praktisk beliggenhed lige ved frakørsel 10 på Holbækmotorvejen (primærrute 21).
  • Adgang til dine ejendele 7 dage om ugen, 365 dage om året, uden nogen ekstra omkostninger.
  • Sikkerheden er sat i højsædet: Overvågningskameraerne, hegnet rundt om området, den personlige adgangskode og det, at du har din egen lås og nøgle, gør, at du kan være helt sikker på, at dine ejendele til enhver tid har det trygt og sikkert.
  • Tørt og rent: Alle vores opbevaringsrum er tørre og rene og godt oplyste.
  • Flyttekasser og flyttetilbehør: Du kan købe flyttekasser, bobleplast, tape og hvad du ellers har brug for til at pakke dine ting og opbevare dem trygt og sikkert.
Giv os dit telefonnummer, så ringer vi tilbage til dig.
Mange tak! Vi ringer tilbage til dig i løbet af et døgn.
Der er sket en intern serverfejl. Prøv venligst igen senere!
Feefo Trusted Merchant  Fedessa