Vores bestyrelse | Shurgard Self-Storage
✓ Første måned leje 1 kr * ✓ Gratis reservation og opsigelse ✓ Intet depositum
FOR EVERY MOVE IN LIFE
Menu Luk menu
Giv os dit telefonnummer, så ringer vi tilbage til dig.
Ved at oplyse din e-mailadresse accepterer du, at vi må kontakte dig via e-mail.
Giv os dit telefonnummer, så ringer vi tilbage til dig.
Mange tak! Vi ringer tilbage til dig i løbet af et døgn.
Der er sket en intern serverfejl. Prøv venligst igen senere!

Vores bestyrelse

Marc Oursin

Chief Executive Officer

Marc Oursin

Marc Oursin har været administrerende direktør for Shurgard Europe siden januar 2012.

Marc Oursin har siddet i forskellige lederstillinger hos større detailhandlere. I 2010 og 2011 foretog Oursin et turnaround for Sport 2000 i Frankrig med kapitalfonden Activa Capital. Han startede sin professionelle karriere hos Promodes fra 1987 til 1995 i Frankrig og Schweiz, og fortsatte derefter til Carrefour fra 1995 til 2009 i Frankrig, Thailand, Sydkorea, Taiwan og Belgien.

Oursin har også arbejdet i udlandet i bestyrelser for forskellige franske handelskamre. Oursin har en MBA fra Essec Business School i Paris og har taget en universitetsgrad i jordbrugsteknik fra AgroParisTech.

Jean Kreusch

Chief Financial Officer

Jean Kreusch

Jean Kreusch kom til Shurgard i 2003 som afdelingsøkonom. Han har fungeret som økonomidirektør siden 2005 og har været ansvarlig for finans, virksomhedsanalyse, prissætning og markedsføring. Han har ligeledes været ansat som midlertidig, administrerende direktør fra juni 2010 til december 2011.

Jean Kreusch kom til Shurgard fra Latexia, hvor han arbejdede fra august 2000 som vicedirektør for Finans & administration. Før det var Kreusch leder af afdelingsrapportering og beskatning i European Vinyl’s Corporation fra 1996 til 2000. Han var i 4 år fra 1992 til 1996 på Holiday Inn’s hovedkvarter for Europa, Afrika og Mellemøsten som leder af finansafdelingen og direktør for ledelsesinformation.

Jean Kreusch har en universitetsgrad i virksomhedsledelse og økonomi fra ICHEC Business School.

Duncan Bell

VP Operations

Duncan Bell

Duncan Bell tiltrådte hos Shurgard i april 2009, som Market Manager for Storbritannien. Igennem 2013 var Duncan også Market Manager for Holland.

Duncan kom til Shurgard fra rejsebranchen, hvor han arbejdede for Travelbag som salgsdirektør og derefter direktør hos Travelbag fra 2006-2008. Forud for dette, har Duncan arbejdet som General Manager for Trailfinders i Manchester, Glasgow og London fra 1992-2006.

Duncan har en BA (Hons) i Økonomisk historie fra University of Sheffield.

Ammar Kharouf

VP Human Resources and Legal

Ammar Kharouf

Ammar Kharouf blev ansat hos Shurgard i Marts 2014 som “General Counsel, VP Human Resources and Legal.” Ammar kom til Shurgard fra Public Storage, hvor han arbejdede som ”VP Chief Litigation and Operations Counsel”, i 9 år.

Før Public Storage, arbejdede Ammar for et privat internationalt advokatfirma.

Ammar har en kandidat i internationale relationer fra American University og en juridisk uddannelse fra University of California, Hastings College.

Jean-Louis Reinalda

VP Real Estate

Jean-Louis Reinalda

Jean-Louis Reinalda tiltrådte som Vice President Real Estate hos Shurgard i oktober 2015.

Jean-Louis kom før sin tiltrædelse hos Shurgard fra Media Saturn Holding GmbH, hvor han havde arbejdet i 5 år som direktør for Real Estate Benelux og 4 år som direktør for Real Estate Holland. Før dette var han leder af Real Estate hos Leen Bakker Holding.

Jean-Louis har en ph.d. i hollandsk lov og en Executive Master i Real Estate.

* Tilbudsbetingelser
Den faktiske størrelse svarer evt. ikke til den anslåede størrelse. Se derfor rummet efter, inden du lejer det.
Feefo Trusted Merchant  Fedessa