Opbevaring i Roskilde

Roskilde er en spændende by at bo i, både for kultur og god uddannelse. Men til dags er et ekstra rum i hjemmet eller lagerplads i virksomheden en dyr luksus. Så hvor kan du opbevare dine vigtige ejendele, uden det koster en formue? Prøv Shurgard Self Storage. Billig og let tilgængelig opbevaring tæt på Køge Bugt Motorvejen.

Shurgard: Opbevaringsrum fra 1 kr. om måneden*


I Roskilde kan du vælge et Shurgard lagerhotel til opmagasinering af dine dyrebare personlige ejendele, vigtige virksomhedsdokumenter eller til møbelopbevaring. Og med den første måned til kun 1 kr.* er det samtidig en omkostningseffektiv løsning (ingen bindingsperiode).

Det er også praktisk at bruge vores lagerhotel, hvis du bor i Hedehusene og omegn.

Vælg et af vores lagerhoteller på Sjælland for at få en pris

Fleksibel og sikker opmagasinering i Roskilde Kommune

 

  • Nem adgang med bil eller varevogn og nem af- og pålæsning af ejendele.
  • Masser af parkeringspladser.
  • Adgang til dit opbevaringsrum alle ugens 7 dage med en privat nøgle og en pinkode.
  • Tryg og sikker opbevaring med kameraovervågning på stedet.
  • Effektiv ventilation , så vi sikrer perfekte opbevaringsforhold.

 

Derudover kan du købe flyttekasser, bobleplast, tapepistol og andre materialer til pakning og sikker opbevaring af dine ejendele.

 

Shurgard i Roskilde er ideelt placeret, og du har nem adgang til vores lagerhotel fra Hedehusene eller Svogerslev via de sjællandske hovedvej 156 eller 6/02 og motorvej 21.

 

Hvis du er studerende på Roskilde Universitet eller på en af de andre spændende uddannelsesinstitutioner i nærheden, kan det være svært at få plads til det hele. Derfor skal du prøve vores opbevaringsløsning for studerende til at skabe mere plads i løbet af semesteret eller i sommerferierne. Hvis du har en virksomhed, kan vi tilbyde dig en praktisk og fleksibel erhvervsløsning. Hvis du bare har brug for mere plads og ønsker personlig opbevaring, kan vi tilbyde dig en række billige opbevaringsløsninger i et af vores sjællandske lagerhoteller.

 

Klik på e lagerhotel ovenfor for at bestille dit opbevaringsrum nu.

Vi tilbyder også opbevaringsløsninger i:


Lej nu og betal kun 1 kr. for første måned leje, ingen bindingsperiode!

Ring gratis og få en pris

80-71 80 27

Ring til mig

Ring til mig