Hvad er self storage?

Hvis du har brug for en løsning på dit pladsproblem, tilbyder Shurgard Self Storage en bred vifte af opbevaringscontainere til både private og erhverv. Tusindvis af mennesker har allerede opdaget fordelene ved Shurgards nyskabende lagerhoteller.

Shurgard Self Storage tilbyder fleksible, sikre og omkostningseffektive opbevaringsløsninger i bygninger, der er specielt designet til dette formål.
Uanset om du har brug for opbevaring af nogle få ting eller af alle dine ejendele, kan du finde en skræddersyet opbevaringsløsning hos Shurgard. Du kan leje et opbevaringsrum kun for en dag, eller så længe du har brug for. Shurgard tilbyder dig et individuelt opbevaringsrum, der er låst med en specialdesignet lås, som du ejer. Det betyder, at du er den eneste person, der har adgang til dit opbevaringsrum. I Danmark tilbyder Shurgard opbevaringsrum i København, på Amager, i Roskilde og Hørsholm. Shurgard har også lagerhotel i seks andre europæiske lande.

 Privat opmagasinering    Erhvervsopmagasinering

Privat opmagasinering

Privat eller personlig opbevaring bliver brugt af boligejere, der har behov for sikker opbevaring, fx fordi de er ved at flytte, istandsætter deres hus eller skal flytte til udlandet for at arbejde. Shurgard tilbyder også opbevaring for studerende, bilopbevaring, møbelopbevaring og opbevaring af vin.

 

Erhvervsopmagasinering

Shurgard tilbyder erhvervsopbevaringsløsninger til arkiver, reklamemateriale, til midlertidige og sæsonfølsomme varer, kontormøbler, udstillingsstande, byggematerialer osv. Alle opbevaringsrum er veloplyste og sikre.

Pladsberegner

Hvis du ikke ved, hvor meget opbevaringsplads du har brug for, kan du bruge vores pladsberegner.
 

Priser på opmagasinering

Shurgard tilbyder et bredt udvalg af opbevaringsrum og forskellige muligheder som ventileret opbevaringsrum, containere med direkte adgang osv. Vi finder altid en løsning, der passer til dit budget. Læs alt om vores priser på opmagasinering.

Ring gratis og få en pris

80-71 80 27

Ring til mig

Ring til mig

Relevante oplysninger